divendres, 8 de març de 2013

Idea original

Amb alguns de vosaltres he compartit la idea original de la convivència. Ara bé, els somnis es fan realitat al moment que s'han de realitzar. El + important és passar uns dies de convivència feliç i content compartint el que tenim cadascú i que s'assimilin a unes vacances. L'objectiu és fer una convivència entre companys que + o menys estem vivint la fe i fent música, xivarri o espectacle en l'entorn de la catequesi parroquial, les misses... i que ens serveix a alguns de vacances (+info de la idea original)


Una forma possible de concretar-ho és en 2  o 3 dies a Piera o rodalies. Una possibilitat molt xula és dormir en casa d'acollida al poble... Cal portar Bíblia, llibreta, bolígraf i algun instrument. Tot el que fem serà unplugged (bateries i elèctrics consulteu!). La idea és organitzar els tallers entre nosaltres (cadascú aporta lo seu) i organitzem la convivència amb una dinàmica de grup que he preparat després de l'acollida. El cost de la convivència és compartir allò que tenim (si algú es dedica als ibèrics... que porti un pernil, ok?). Si algú ve acompanyat i en família doncs endavant. Ja buscarem activitats paral·leles per a nens, canguros, organitzem servei de cuina... Tot té solució!

A partir d'ara queda que confirmeu cadascú l'assistència i anirem transformant el calendari i els espais en funció dels qui participem. Per tant aquells que teniu els dies assegurats m'aviseu per correu i començem a fer llista. Tenim molta gent que podem convidar a fer-nos xerrades i masterclass, però els primers dels quí hem d'aprendre és de nosaltres mateixos. Tots nosaltres tenim estudis i qualitats que podem posar al servei dels altres i ens n'aprofitarem. Farem que siguin 2 dies per a valorar-nos i animar-nos, per posar piles per viure amb alegria el nostre dia a dia en la fe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada