dijous, 9 de maig de 2013

nadalet.net | ALLÒ QUE TENIM...

Allò que tenim és el que us anunciem. Una experiència ajuda + que 1000 paraules. A continuació enllaçem la nostra bonica experiència i esperem que ens passeu les vostres.

NADALET.net Una experiència que ens ha portat a presentar el Nadal. Hem reivindicat el sentit cristià militant del Nadal, i hem procurat al voltant de diferents temes, presentar aquest esdeveniment que va canviar la història. Ens vam posar de lema inicial "Jesús neix cada Nadal, aquest és el millor regal". 

Pel que fa al plantejament de fons, (que considero que és el + important) va lligat a entendre que aixó és un complement lúdic a la nostra vida real, no lucratiu, pensat per a la missió pastoral dels qui hi hem participat, i prenent com a punt de partença disfrutar el Nadal cadascú de nosaltres. Per a nosaltres ha estat superimportant el rollo copyleft des del primer moment. No som U2, som una colla d'arreplegats que toquem la guitarra a la parròquia, aquest és el nostre orígen i el nostre horitzó. La divulgació ha estat en parròquia, família, feina, coneguts... i encara avui quan ve Nadal aprofitem a fer algunes catequesis cantades explicant el sentit del Nadal a partir de les nostres cançons. També ens va ajudar molt temporitzar el projecte. Les coses que tenen inici i final poden acabar bé. Si no tens clar quin és el terme, pots no acabar. (...) S'entén.

Musicalment destaco el tema que dona nom al projecte NADALET. Aquest tema intenta encarnar el misteri del Nadal al nostre context, d'una forma provocativa i divertida. També destaco la versió del PETIT VAILET que procura presentar com viuen els nens de diferents llocs del món el Nadal. Finalment un tema que per a nosaltres va ser la cirereta del pastís EL MILLOR REGAL, d'un pare a la seva dona que li ha regalat un preciós fill per Nadal. Aquest últim, personalment em fa pensar en Sant Josep i el que li devia passar pel cap...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada