dijous, 11 de febrer de 2016

EL RITME DE LA TEVA FE | Oriol i AndreaOriol Martínez i Andrea Malagarriga 

TALLER MUSICAL; AUDICIÓ
El ritme de la teva fe

DESCRIPCIÓ DEL TALLER Us presentarem el disc "40dies", el nou treball de “Canta la teva fe”, el grup cristià de Tarragona liderat per Mn.Joan Àguila. Un recurs imprescindible per a la teva satisfacció personal, si t’agrada escoltar música, i per a disfrutar amb els grups a les parròquies. En farem una audició reposada, amb un so excel·lent i participant-hi. També refrescarem un recurs per a la catequesi: el mètode “pregarock”, ara que ha sortit publicat el llibre.
Número màxim de participants: 20
Edat: lliure
_______________________________________________
Som l'Andrea i l'Oriol, una jove parella de Sant Feliu de Llobregat.

L'Andrea és Mestra d'educació infantil i especialista d'anglès i després d'haver acabat recentment els estudis, ha començat a treballar amb els menuts a l'Escola Nostra Senyora de Lourdes, a Barcelona. A la parròquia de Sant Llorenç de Sant Feliu, porta molts anys vinculada, els darrers com a animadora de grups de confirmació i joves. 

L'Oriol es va llicenciar en Administració i Direcció d'empreses fa 4 anys i treballa en una empresa tecnològica que proveeix solucions de marketing per altres empreses. Col·labora com a consultor per entitats socials en el seu temps lliure i com l'Andrea, porta molts anys vinculat a la parròquia de Sant Llorenç de Sant Feliu, com a animador de grups de confirmació i joves. De fet, és a la parròquia on ja fa uns anys es van trobar i ara caminen junts cap al matrimoni per compartir la vida plegats.

A tot dos ens apassiona la música i aprofitem totes les oportunitats que tenim per gaudir plegats de concert en concert. Creiem que la música arriba allà on les paraules soles no poden i que és una gran eina que ens pot ajudar a cultivar la nostra espiritualitat i fer créixer la nostra fe. És per això que en aquest taller et volem oferir una manera diferent d'apropar-te a la paraula de Déu. Farem un recorregut per l'àlbum "40 dies" i redescobrirem les dinàmiques del pregarock.

Deixa't omplir per la música i canta la teva fe!

____________________________________________________
Notes:

Enllaç al web de Canta la teva fe
Podeu escoltar un tema piratillo... https://youtu.be/AeZbJYGk3vY 

El dia de la trobada podreu comprar el disc amb descompte, per 8 euros. Com sempre, d'aquí uns mesos estarà en versió gratuïta i oberta a tothom: marca de la casa de Canta la teva fe. Per tant, encara hem de ser més matats alhora de comprar l'original si ens és possible. Hem de fer suport a la nostra gent. Si el voleu deixar encarregat passeu-me correu (jordi@parroquia.cat)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada