AGENDA COVID

Dg28feb 2021 16:15h | Gelida | NOU CONCERT D'ESCLETXA!

El proper diumenge 28 de febrer a les 16:15h a Gelida, al teatre de la Unió del Casal Gelidenc farem un concert molt esperat. Sempre toquem entre amics i bona gent coneguda, però és que des de l'estiu no hem pogut fer massa ben bé res... Siguem bons ciutadans... Per tant, si et coincideix amb les normes vigents t'hi esperem de tot cor. Sinó prega per nosaltres que vagi bé i sigui una experiència ben xula!


Aquesta és la idea... Amb l'incertesa corresponent ens adaptarem al que vingui...

 
13juliol2019 MISSA I CONCERT CANTALLOPS


A l'Església de Santa Margarida de Cantallops, a les 20h Missa i després Concert i música sense pressa. Amb el grup "ESCLETXA" Cadascú es porta el sopar. Els qui us vulgueu quedar a dormir, +18 i inscripcions per mail (jordi@ordal.cat) o wats (600350370). PREU: Podeu fer una aportació voluntaria pel sosteniment de la comunitat. UBICACIÓ (Carrer Cap de Grill, 12 08793 Cantallops BCN
_____________________________

20-21-22-23 agost 2018 
Castellar del Vallés | 21:00h a la parròquia

Quatre dies de concerts a la Rectoria de Castellar del Vallés!

   20agost 21:00h. Una nit amb Sergi Paramés
   21agost 21:00h. Una nit de festa
   22agost 21:00h. Una nit amb la Imma
   23agost 21:00h. Una nit amb escletxa.cat


   UBICACIÓ: https://goo.gl/maps/ocYkQ5NZpCT2
                      (ojo! que estem en obres al carrer!!!)


_________________________________________________________________________

02/04/2018
BOLO DE PASQUA 22 abril a les 19:30 Sabadell
A la plaça de l'Ajuntament, a la porta de l'Església el primer concert a l'aire lliure d'escletxa.cat!!

No t'ho perdis company!! 


29 abril ??? info properament
27 maig ??? info properament (600.350.370 jordi@parroquia.cat)
_________________________________________________________________

05/02/18 Ja podem veure els "peus del missatger" que porta bones noves! Hem esperat amb candeletes tenir el muntatge del Marc i ens ha arribat per la candelera!! Sempre tinc present al Senyor, el superclip més barato de la història, sense guió ni ordre ja no és un buit en aquestes llistes a youtube. Per tant... aviat quedem i fem calendari!! Si tenim una organització ben acurada potser acabem fent un bolo al sortir de missa... Iuju!

CURS 2017-18

Durant el curs, la vida real ens mana igual que a vosaltres... Quan s'apropi el temps de programar estiu ja us direm algo... Si ens queden forçes després de l'Aplec de l'Esperit a Tortosa!! Tenim moltes històries en marxa a les nostres parròquies, i molts reptes nous.

Potser ens colem en algun programa d'actes en format calaix flamenc, guitarra i veu... A l'agost segur que tornem a reunir la banda... Si ens colem en alguna trobada a la parròquia o en algun grup de catequistes ho penjarem per aquí.

Podem avançar que estem mirant dates de cara a l'abril, i el juny. Però alguns dels bolos seran a porta tancada... Lo que sigui públic ja us ho farem arribar. Si hi ha algú interessat en les presentacions vip, vol dir que ja ens coneixem i saps com dir-ho ;)


ESTIU 2018
Agost ?? 

CONTRACTACIÓ I MANAGEMENT
No ens dediquem a això, ho fem per alegria, no money! Si tens diners contracta professionals! Si no tens un duro i l'amor a Jesús et fa fer bogeries de tant en tant aquí ens trobem... Són les nostres vacances i temps lliure, cadascú té les seves aficions... 

Si ens vols contractar... com l'Equipo A, ja ens trobaràs quan ens necessitis
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada