AGENDA 2019-20

13juliol2019 MISSA I CONCERT CANTALLOPS


A l'Església de Santa Margarida de Cantallops, a les 20h Missa i després Concert i música sense pressa. Amb el grup "ESCLETXA" Cadascú es porta el sopar. Els qui us vulgueu quedar a dormir, +18 i inscripcions per mail (jordi@ordal.cat) o wats (600350370). PREU: Podeu fer una aportació voluntaria pel sosteniment de la comunitat. UBICACIÓ (Carrer Cap de Grill, 12 08793 Cantallops BCN
_____________________________

20-21-22-23 agost 2018 
Castellar del Vallés | 21:00h a la parròquia

Quatre dies de concerts a la Rectoria de Castellar del Vallés!

   20agost 21:00h. Una nit amb Sergi Paramés
   21agost 21:00h. Una nit de festa
   22agost 21:00h. Una nit amb la Imma
   23agost 21:00h. Una nit amb escletxa.cat


   UBICACIÓ: https://goo.gl/maps/ocYkQ5NZpCT2
                      (ojo! que estem en obres al carrer!!!)


_________________________________________________________________________

02/04/2018
BOLO DE PASQUA 22 abril a les 19:30 Sabadell
A la plaça de l'Ajuntament, a la porta de l'Església el primer concert a l'aire lliure d'escletxa.cat!!

No t'ho perdis company!! 


29 abril ??? info properament
27 maig ??? info properament (600.350.370 jordi@parroquia.cat)
_________________________________________________________________

05/02/18 Ja podem veure els "peus del missatger" que porta bones noves! Hem esperat amb candeletes tenir el muntatge del Marc i ens ha arribat per la candelera!! Sempre tinc present al Senyor, el superclip més barato de la història, sense guió ni ordre ja no és un buit en aquestes llistes a youtube. Per tant... aviat quedem i fem calendari!! Si tenim una organització ben acurada potser acabem fent un bolo al sortir de missa... Iuju!

CURS 2017-18

Durant el curs, la vida real ens mana igual que a vosaltres... Quan s'apropi el temps de programar estiu ja us direm algo... Si ens queden forçes després de l'Aplec de l'Esperit a Tortosa!! Tenim moltes històries en marxa a les nostres parròquies, i molts reptes nous.

Potser ens colem en algun programa d'actes en format calaix flamenc, guitarra i veu... A l'agost segur que tornem a reunir la banda... Si ens colem en alguna trobada a la parròquia o en algun grup de catequistes ho penjarem per aquí.

Podem avançar que estem mirant dates de cara a l'abril, i el juny. Però alguns dels bolos seran a porta tancada... Lo que sigui públic ja us ho farem arribar. Si hi ha algú interessat en les presentacions vip, vol dir que ja ens coneixem i saps com dir-ho ;)


ESTIU 2018
Agost ?? 

CONTRACTACIÓ I MANAGEMENT
No ens dediquem a això, ho fem per alegria, no money! Si tens diners contracta professionals! Si no tens un duro i l'amor a Jesús et fa fer bogeries de tant en tant aquí ens trobem... Són les nostres vacances i temps lliure, cadascú té les seves aficions... 

Si ens vols contractar... com l'Equipo A, ja ens trobaràs quan ens necessitis
Cap comentari:

Publica un comentari